Προσφερομενες Υπηρεσίες

Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε το πρώτο βήμα στην απόκτηση ενός έξυπνου σπιτιού. είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Η υλοποίηση των υπηρεσιών μας αποτελείται από τα παρακάτω στάδια:

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Σας ακούμε προσεχτικά και με βάση τις ανάγκες σας, σας παρουσιάζουμε το σπίτι σας όπως θα είναι στην τελική του μορφή. Αν σας αγχώνει η σκέψη και μόνο των έξυπνων συστημάτων και δεν έχετε κατασταλάξει στις υπηρεσίες που θέλετε να απολαμβάνετε στο σπίτι σας, είμαστε κοντά σας να σας βοηθήσουμε έτσι ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή που θα σας χαρίσει μια άνετη διαβίωση.

Σχεδίαση / Mελέτη / Eγκατάσταση και Διαχείριση του έργου
Με οδηγό τις ανάγκες σας και το κατά πόσο έξυπνο θέλετε το σπίτι σας, σχεδιάζουμε στα μέτρα σας τα συστήματα από τα οποία θα αποτελείται. Σε αυτό το στάδιο αναλαμβάνουμε με τα εξειδικευμένα μας συνεργεία να υλοποιήσουμε την σχεδίαση ξεκινώντας από την κατάλληλη καλωδίωση. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας μηχανικό / ηλεκτρολόγο, σε συνεργασία μαζί τους και αφού τους καθοδηγήσουμε σχετικά με τις προδιαγραφές της καλωδίωσης που χρειάζονται τα συστήματά μας, προχωράμε στην υλοποίηση στου έργου. Το κάθε στάδιο της υλοποίησης ελέγχεται από μας για την αποφυγή τυχόν λαθών/ παραλείψεων κι επίλυσης τυχόν προβλημάτων. Το έργο ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό όλων των συστημάτων, τον τελικό έλεγχο που αποδεικνύει την ορθή λειτουργία τους και την παράδοσή του σε εσάς.

Υπηρεσίες Υποστήριξης
Μετά την παράδοση του έργου έχετε για τον πρώτο μήνα δωρεάν υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες των συστημάτων που σας εγκαταστήσαμε. Κατά το πέρας του μήνα παρέχουμε στους πελάτες μας τις υπηρεσίες μας μέσω ετήσιου συμβολαίου συντήρησης 24/7 με απόκριση τεχνικού εντός 4 ωρών. Αν δεν θέλετε να νιώθετε την δέσμευση ενός ετήσιου συμβολαίου, σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ανά περίπτωση ανάλογα με την διαθεσιμότητα των τεχνικών μας.